Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-05@12:32:56 GMT

بازديد همکاران راديو تهران از باغ ملي گياه شناسي

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۲۲۴۲۴۷

خبرگزاري آريا - هر فصلي زيبايي هاي خاص خودش را دارد، اما فصل بهار با روييدن سبزه هاي تازه و شکفتن گل هاي زيباي بهاري رنگ و بويي ديگر دارد که جان دوباره اي به ما مي بخشد. يکي از اين مکان هاي بسيار ديدني با گل هاي رنگارنگ که شور و شعف بهاري را دوچندان مي کند سر زدن به باغ گياه شناسي ملي ايران است که اين روزها با برپايي سومين جشنواره گلاب گيري و نمايشگاه سوغات استانها ميزبان بسياري از شهروندان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش خبرگزاري آريا از شبکه راديويي تهران، باغ گياه‌شناسي ملي ايران در نزديکي تهران، در منطقهٔ چيتگر در محله آزادشهر قرار دارد.
در اين باغ انواع گونه هاي درخت، درختچه و گونه هاي گياهي از اقليم هاي گوناگون وجود دارد، اقليم چين و ژاپن، اقليم هيماليا، اقليم قفقاز، اقليم سيبري و آمريکا و باغ‌هاي اروپايي از اقليم‌هاي جهاني اين باغ است.

علاوه بر اين عموم شهروندان مي توانند ضمن بازديد از اين باغ، از سومين جشنواره گلاب گيري بهاري، عرقيات و نمايشگاه محصولات سالم و طبيعي بهره مند شود.
تور گردشگري جمعي از همکاران شبکه راديويي تهران هم برگزار و جمعي از راديو تهراني ها از اين باغ و جشنواره بازديد کردند.
محمد نوروزي، مدير اجراي اين جشنواره بيشتر توضيح مي دهد و مي گويد: اين جشنواره شامل دو بخش مجزاست، سالن هاي ويژه گلاب گيري و عرقيات که هر روز از گل هاي تازه قمصر کاشان آيين گلابگيري برگزار مي شود. بازديدکنندگان مي توانند علاوه بر بازديد از مکان هاي ديدني باغ ملي گياه شناسي از تماشاي سنتي گلاب‌گيري لذت ببرند.

همچنين؛ در فضاي به وسعت 5هزار متر مربع با برپايي 50 غرفه سوغات و هدايا، محصولات و صنايع دستي استان هاي مختلف با انواع محصولات سالم و طبيعي استان ها از پوشاک، مواد غذايي و تزئيني گرفته تا آجيل و خشکبار محلي و ظروف سنتي خانگي عرضه مي شود که شهروندان مي توانند از اين محصولات خريداري کنند.

نوروزي مهم ترين هدف برپايي اين جشنواره بهاري را آشنايي مردم با فرهنگ و سنن اقوام مختلف مي داند و مي افزايد: اين جشنواره و نمايشگاه با هدف ايجاد آشنايي هرچه بيشتر مردم با سوغات و هداياي استان‌هاي ديگر همچنين ايجاد تبادل فرهنگي بين استان‌ها برپا شده است تا شهروندان بيشتر با آداب رسوم و سنن مختلف استان‌ها و شهرهاي کشور آشنا شوند.

گفتني است؛ جشنواره گلاب گيري و نمايشگاه سوغات استانهاي مختلف تا 29 ارديبهشت ماه، در باغ گياه شناسي ملي ايران واقع در اتوبان تهران کرج، پيکانشهر، بلوار سرو آزاد داير است و از ساعت 9 تا 19 پذيرايي بازديدکنندگان است.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۲۴۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی

نهمین دوره کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی از ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود. این کنفرانس با تمرکز بر کلانشهرها، به ویژه تهران، به دنبال ارائه راه‌حل‌های عملی برای ارتقای تاب‌آوری، مدیریت بحران و ساخت و ساز ایمن در برابر زلزله خواهد بود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دکتر محمدحسن بازیار؛ رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزل، در نشست خبری که امروز برگزار شد، اظهار کرد: نهمین دوره کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی از 18 تا 20 اردیبهشت ماه در برج میلاد تهران برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه 6 سخنران کلیدی خارجی و جمعاً 458 مقاله (415 داخلی و 43 خارجی) در این کنفرانس حضور خواهند داشت، افزود: از این مقالات، 211 مقاله به صورت شفاهی و 204 مقاله به صورت پوستر ارائه می‌شود.

رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله تصریح کرد: زلزله‌شناسی، پیشگیری و ایمن‌سازی سازه‌ها و مدیریت بحران، محورهای اصلی این مقالات را تشکیل می‌دهند. سخنرانان خارجی از 15 کشور شامل آلمان، نروژ، یونان، امارات متحده عربی، آمریکا، اسپانیا، استرالیا، برزیل، ترکیه، ژاپن، سوئد، فرانسه، نیوزیلند و هند در این کنفرانس حضور خواهند یافت.

بازیار با اشاره به تمرکز این کنفرانس بر حل مسائل زلزله‌خیزی کلانشهرهای ایران مانند تهران، تبریز، اصفهان، شیراز و مشهد، گفت: در حاشیه این کنفرانس، 16 کارگاه تخصصی در زمینه‌هایی نظیر ساخت و ساز بر روی گسل، زلزله تهران و طراحی و ساخت بیمارستان‌های مقاوم برگزار می‌شود.

وی افزود: تلاش داریم بر اساس یافته‌ها و بحث‌های این کارگاه‌ها، در پایان کنفرانس قطعنامه‌ای در حوزه ارتقای تاب‌آوری، مدیریت بحران و ساخت و ساز ایمن برای مسئولان و سیاستگذاران تدوین کنیم.

رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله با اشاره به وقوع زلزله‌های اخیر با بزرگی بیش از 4 در مناطقی مانند فاریاب کرمان و خراسان رضوی، خاطرنشان کرد: زمین دائماً در حال تغییر و تحول است و این فرآیند، پدیده‌ای دائمی است که از گذشته وجود داشته و در آینده نیز ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه باید یاد بگیریم چگونه با کمترین تلفات با زلزله زندگی کنیم، به موضوع دوره‌های بازگشت زلزله در تهران اشاره کرد و گفت: این دوره ابتدا 120 سال، سپس 150 سال و در نهایت به دلیل عدم وقوع زلزله بزرگ در تهران، 175 سال عنوان شده است.

بازیار با تاکید بر پیچیدگی پدیده زلزله اظهار کرد: زلزله 2000 سال قبل بم در منطقه‌ای رخ داد که پیش از آن سابقه زلزله نداشت.

وی اضافه کرد: با وجود گسل‌های فعال در شمال و جنوب تهران، وقوع زلزله بزرگ در این شهر حتمی است و باید با در نظر گرفتن همه جوانب، برای این موضوع آمادگی لازم را داشته باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اطلاعات تازه رادیو ارتش اسرائیل از شب حمله ایران به اسرائیل
  • بارزانی وارد تهران شد
  • رئیس اقلیم کردستان عراق وارد تهران شد
  • سفر مهم بارزانی به تهران پس از ۳سال | جزئیات دیدارهای رییس اقلیم کردستان
  • راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی
  • بارزانی امروز به تهران سفر می‌کند
  • گفتگو با با تولیدکننده خلاق گلاب در رادیو
  • تندیس‌های طلایی در دست راویان حقیقت
  • گردهمایی جامعه جراحان ایران در تهران/ تبادل اطلاعات علمی
  • راهیابی دو اثر از رادیو کیش به مرحله نهایی سومین جشنواره ملی پژواک