Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی علیزاده - تحریریه پارسینه| در ویکی پدیا آمده: باغ گیاه‌شناسی ملی ایران یکی از باغ‌های گیاه‌شناسی ایران است که در یکی از غربی‌ترین نقاط شهر تهران، در منطقهٔ چیتگر در محله سروآزاد قرار دارد. این باغ زیر نظر مؤسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع کشور اداره می‌شود. عملیات اجرایی باغ گیاه‌شناسی ملی ایران در سال ۱۳۴۷ در اراضی چیتگر واقع در کنار اتوبان تهران-کرج آغاز گردیده  بنظر می رسد همچنان به شرط تخصیص بودجه، قابل توسعه هم باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عکس : علی عیلزاده /پارسینه

از زمانی که منطقه ۲۲ تهران در انبوه ساختمان‌های سر به فلک کشیده غرق شد، پیش بینی می‌شد که آثار زیست محیطی غیر قابل جبرانی برای شهروندان به ارمغان بیاورد. در یک دهه اخیر معلوم نیست چه تصمیمی و با چه تدبیر عاقلانه‌ای منجر به توسعه سازه‌های مسکونی در این منطقه خوش آب و هوا و هدایت صد‌ها هزار نفر به این بخش از غرب تهران شد که امروز به راحتی می‌توان آثار مرگبار زیست محیطی آنرا برای دهه‌های آینده پیش بینی کرد.   عکس : علی عیلزاده /پارسینه

یکی از نقاط گردشگری بسیار جذاب در تهران باغ ملی گیاه شناسی است که اکنون در میان همین برجهای سر به فلک کشیده حبس شده و هیچ کس هم دلش برای این فضای بکر و کم نظیر نمی سوزد. فقدان دلسوزانی در شهرداری و سازمان حفاظت محیط زیست تا منابع طبیعی و گردشگری و سازمان مراتع و جنگل داری در نهایت به نابودی قریب الوقوع این باغ ایرانی منجر خواهد شد!

عکس : علی عیلزاده /پارسینه

نتیجه تصمیماتی که اساس آن پر واضح است و چیزی جدی تر و بزرگ تر از منافع مالی وسوسه انگیز برای پیمانکار تا سازمانها و نهادهای ذینفع در آن دیده نمی شود، منجر به آن خواهد شد که تا چند سال آینده بلایی عظیم بر سر این پارک زیبا و ناب در پایتخت خواهد آمد.

گسیل صدها هزار نفر انسان به این سازه های مرتفع پیامدی جز سرازیری فاضلاب انسانی شامل مواد شوینده و سمی تا آثار مخرب حضور انسانها در این حاشیه، ترافیک سنگین و آلودگی هوا، نابودی چشم انداز طبیعی به دامنه های زیبای البرز، از بین رفتن چشمه ها و سفره های زیر زمینی بخش کوچکی از آینده تاریک این پارک ملی خواهد بود.

عکس : علی عیلزاده /پارسینه

در عوض خریداران این منازل مسکونی همچون ماجرای ساکنین حاشیه دریاچه چیتگر، باید مبالغی هنگفت بابت نمای ابدی چه دامنه البرز و چه نمای باغ گیاه شناسی پرداخت کنند و چه چیزی از این تجارت بزرگ با اهمیت تر و بهتر باقی خواهد ماند؟

 

 

 

منبع: پارسینه

کلیدواژه: محیط زیست تهران شهرداری تهران منطقه22تهران تراکم فروشی علی علیزاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۱۳۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز مقاوم‌سازی ۷۵۰۰ واحد مسکن روستایی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، حامد کیخسروی با اشاره به افزایش مبلغ تسهیلات بانکی طرح مقاوم‌سازی مسکن روستایی به سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اظهار کرد: با پرداخت این تسهیلات با بهره پنج درصد و با اقساط ۲۰ ساله گام مهمی در مقاوم سازی مسکن روستایی استان اردبیل برداشته می‌شود.
وی همچنین از آغاز روند معرفی متقاضیان طرح مقاوم‌سازی مسکن روستایی استان به بانک‌های عامل در سال جدید خبر داد و بیان کرد: با اجرای این طرح و با ارائه خدمات فنی در قالب نقشه‌های مهندسی، روند احداث مسکن مقاوم در برابر حوادث در روستا‌های استان اردبیل تسریع می‌شود.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اردبیل گفت: طی یک سال گذشته تمام سهمیه ساخت چهار هزار واحد مسکونی روستایی در مناطق مختلف استان اردبیل جذب شده و چهار هزار واحد مسکونی روستایی برابر آخرین ضوابط فنی و عمرانی مقاوم‌سازی شد.
کیخسروی خواستار استقبال روستاییان استان از این فرصت ویژه در سال جاری شد و گفت: استان اردبیل در اجرای طرح مقاوم‌سازی مسکن روستایی که با مشارکت خود روستاییان در حال اجراست، جزو پنج استان برتر کشور محسوب می‌شود.
وی میانگین نرخ مسکن روستایی مقاوم‌سازی شده در مناطق روستایی کشور را ۵۸ درصد ذکر کرد و ادامه داد: نرخ مقاوم‌سازی مسکن روستایی در استان اردبیل ۶ درصد بیشتر از میانگین کشوری بوده و ۶۴ درصد است.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان اردبیل همچنین با اشاره به شناسایی ۱۰۲ هزار واحد مسکونی روستایی در استان اردبیل گفت: تاکنون بیش از ۶۶ هزار واحد از این واحد‌های مسکونی در برابر حوادث مقاوم‌سازی شده است.
کیخسروی در ادامه الگوی ساخت و ساز و مقاوم‌سازی مسکن در روستا‌های این استان را معیشت محور و مطابق با شرایط و نیاز روستاییان عنوان کرد و افزود: در تهیه نقشه و ساخت مسکن روستایی، مطابق با نیاز و درخواست روستاییان اقدام می‌شود تا زندگی، تولید و نیاز روستاییان آسیب نبیند.

دیگر خبرها

  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • آغاز مقاوم‌سازی ۷۵۰۰ واحد مسکن روستایی در استان اردبیل
  • راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی
  • آغاز مقاوم‌سازی ۷۵۰۰ واحد مسکن روستایی
  • تغییر در قانون پیش فروش مسکن، سرمایه‌های انبوه سازان را جذب می‌کند
  • رئیس انجمن جامعه شناسی ایران: پروژه یکدست‌سازی همه جا شکست خورده است/ هر روز شکاف‌های عمیق‌تری بین ایدئولوژی حاکمیت با مردم می‌بینیم/ گروه‌های مختلف مردم به همدیگر احترام می‌گذارند
  • در مسیر نهضت مسکن سازی برای محرومان دهاقانی
  • واحدهای خودساز و انبوه‌ساز نهضت ملی مسکن در سمنان ۶۵ درصد پیشرفت دارد
  • محاصره کارخانه اسلحه‌سازی حامی رژیم صهیونیستی در انگلیس
  • شرط تأمین زمین ۹۲ هزار متقاضی مسکن ملی در کردستان+فیلم