Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-05@16:59:12 GMT

زمین های بالادست باغ گیاه شناسی تصرف شده است

تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۲۳۳۶۱

زمین های بالادست باغ گیاه شناسی تصرف شده است

عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه قرار بود باغ گیاه شناسی توسعه یافته و تا پای کوه کشیده شود گفت: متاسفانه این کار به تعویق افتاده و زمین های بالادستی تصرف شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد مسجد جامعی عضو شورای اسلامی شهر تهران در واکنش به گزارش ارائه شده از سوی عضو شورایاری منطقه 22 گفت: در یک بازدیدی که از منطقه داشتم مدیران اشاره کردند که ساخت و ساز انجام می شود اما بعد از ما می خواهند که پایان کار بدهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: همین امر باعث می شود تا بسیاری از زیرساخت ها مانند کلانتری و مدرسه و درمانگاه و مسجد ساخته نشده است و این کمبودها دیده می شود و نظارتی هم بر آن نمی شود.

عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: 25 درصد زمین های منطقه 22 به پادگان ها و مراکز نظامی اختصاص داده شد که بعدا هم در برخی از آنها شهرک سازی شد.

مسجد جامعی همچنین به موضوع باغ گیاه شناسی هم که دارای 4 هزار گونه گیاهی دارد اشاره کرد و گفت: قرار بود این مجموعه تا پای کوه کشیده شود اما شاهیدم که زمین های بالادستی تصرف شده است.

وی به بحث دو کریدور هوایی شرق و غرب تهران و کارکرد دریاچه چیتگر اشاره کرد و گفت: دریاچه چیتگر این روزها به یک حوض بزرگ تبدیل شده است و دور و بر آن ساخت و ساز صورت گرفت و امروز دریاچه محصور شده است و دیگر آن کارکردی که قرار بود برای تلطیف هوای تهران داشته باشد را ندارد.

عضو شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: در منطقه 22 یک هزینه خوبی برای ساخت آبشار تهران انجام گرفت و فضای خوبی است و می تواند گردشگری را توسعه بدهد اما جالب است که در آنجا موبایل و تلفن همراه آنتن نمی دهد.

انتهای پیام/ا

منبع:فارس

منبع: دانا

کلیدواژه: عضو شورای اسلامی شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۲۳۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۴ کشته بر اثر سیل و رانش زمین در اندونزی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العربیه، باران شدید موسمی در اندونزی سبب رانش زمین و به راه افتادن سیل شد. بر اثر سیل و رانش زمین ناشی از باران های سیل آسا در اندونزی ۱۴ نفر کشته و ۱۱۵ نفر نیز تخلیه شدند.

سیل در منطقه لووک ریجینسی به ۱۸۰۰ منزل آسیب وارد کرده و بیش از ۱۳۰۰ خانواده را تحت تاثیر قرار داده است. ارتفاع آب در برخی مناطق به ۳ متر رسیده و آب و گل و لای ۱۳ منطقه را در سولاویسی فرا گرفته است.

منابع محلی از نجات گرفتار شدگان در سیل با قایق خبر داده و اعلام کردند که سکنه به مساجد و منازل خویشاوندانشان خارج از مناطق سیل زده انتقال یافته اند.

باران های سیل آسا در آوریل نیز سبب رانش زمین و کشته شدن ۲۰ نفر در منطقه تانا توراگا در سویلاویسی در جنوب اندونزی شده بود.

رانش زمین در فصل باران در اندونزی طبیعی است و این وضعیت در مناطق خاصی با جنگل زدایی تشدید می‌شود. بارندگی‌های شدید طولانی مدت نیز منجر به جاری شدن سیل در نقاط مختلف کشور مجمع الجزایر می‌شود.

این کشور در طول فصل بارانی خود با یک سری رویدادهای شدید آب و هوایی دست و پنجه نرم می‌کند و به باور کارشناسان، تغییرات اقلیمی، میزان وقوع این حوادث طبیعی را شدیدتر کرده است.

در ماه مارس، سیل و رانش زمین در جزیره سوماترا جان حداقل ۳۰ نفر را گرفت. در ماه دسامبر، رانش زمین و جاری شدن سیل در نزدیکی دریاچه توبا در سوماترا، هتلی را ویران کرد و ده‌ها خانه را با خود برد و دست‌کم دو کشته برجای گذاشت.

کد خبر 6096169

دیگر خبرها

  • کمبود آب بلوچستان تا ۴ سال آینده رفع می شود
  • رفع تصرف اراضی ملی ۱۳۰ میلیارد ریالی در تالش
  • پیمایش چهارگانه ۲۶۲ هزار کیلومتر از سطح کشور در برنامه هفتم توسعه به روش ژئوفیزیک هوابرد
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی
  • اراضی رودخانه‌های استان یزد رفع تصرف شدند
  • ۱۴ کشته بر اثر سیل و رانش زمین در اندونزی
  • ایجاد نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری در قشم
  • ۱۰ از ۱۸: این بخش از والیبال آسیا در تصرف ایران
  • آغاز برداشت گل گاوزبان اشکو در نکا