Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - به گزارش خبرنگار شهر، رئیس دانشگاه تهران گفت: گفت: دانشگاه تهران برای اجرای مسئولیت اجتماعی خود و ارتقا و حرکت کشور به سمت توسعه پایدار اهمیت زیادی قائل است و موضوع امروز در این زمینه فرصت جدیدی را فراهم کرده است.
به گزارش شهر محمود نیلی احمد آبادی در آیین «امضای دو تفاهم نامه همکاری فی مابین شهرداری تهران و دانشگاه تهران» (باغ موزه علم دانشگاه تهران و باغ گیاه شناسی تهران) تاکید کرد: اثر وجودی این دانشگاه در قالب عملکرد و تأثیر اجتماعی نیز خود را نشان خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او با بیان اینکه توسعه امری ناگزیر است و حفظ محیط زیست نیز در کنار آن باید انجام شود، گفت: در این نقطه است که علم وارد می شود تا تناقض را بین این دو مسأله از بین ببرد. هر جا که توسعه بدون علم‌پیش رفته در عمل دچار خسران شدیم و اگر بر مبنای علمی امور را پیش ببریم ناقضی بین توسعه پایدار و رضایت مردم نخواهیم داشت و باید علاوه بر فضای سبز، خلق ارزش را نیز داشته باشیم.
رئیس دانشگاه تهران با اشاره به طرح دیگری با نام موزه علم که در نقطه مقابل برج میلاد انجام می شود افزود: استفاده صحیح از محیط زیست بهتر است از متوقف کردن هر فعالیتی به بهانه محیط زیست. لذا باغ گیاه‌شناسی و موزه علم با نگاه محیط زیستی و توسعه پایدار شکل می گیرند.
نیلی اضافه کرد: امیدواریم با کمک خیرین به زودی شاهد بهره برداری از موزه علم نیز باشیم. از شهرداری تقاضا می کنیم که اجرای این پروژه ها در اولویت قرار گیرد و به دلیل این که این پروژه با همکاری دو نهاد انجام می شود نیاز به همکاری بیشتری دارد و باید راهکاری را پیش بینی کنیم تا قوانین و مقرارت اداری مانع تاخیر در اجرای این پروژه ها نشود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: دانشگاه تهران توسعه پایدار موزه علم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۹۹۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد

حسن عباسی فرماندار ویژه مهاباد امروز در نخستین جلسه کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، گفت: صنعت گردشگری یکی از شاخص‌های توسعه‌ای شهرستان مسافرپذیر مهاباد بوده که توسعه زیرساخت و تقویت این بخش در دستور کار قرار دارد.

وی بر حفظ و نگهداری از اماکن تاریخی تاکید کرد و ادامه داد: مکان‌های باستانی در مناطق مختلف نیز باید با استفاده از تابلو و علائم صیانت شوند.

واحد جولایی رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری مهاباد هم اظهار کرد: پارسال برای ۱۰ اثر فاخر شهرستان با هدف ثبت ملی تشکیل پرونده شده که امسال نسبت به لوح رسمی ثبت‌ملی آنها اقدام خواهد شد.

وی بیان کرد: همچنین پارسال ۵ کارگاه آموزشی در حوزه صنایع‌دستی با حضور اساتید برجسته برگزار شد و مورد استقبال شهروندان نیز قرار گرفت.

وی یادآورشد: بازسازی مساجد تاریخی، مرمت موزه، توسعه روستا‌های هدف گردشگری، سکوسازی اماکن تاریخی و ساماندهی زیرساخت‌های گردشگری از دیگر اقدامات پارسال بود.

بابک رستم‌پور شهردار مهاباد هم در این جلسه بیان کرد: ۲۳ میلیارد ریال برای مرمت، بازسازی و حفظ اماکن تاریخی سطح شهر در بودجه امسال پیش‌بینی شده است.

وی بیان کرد: محوطه‌سازی، حفظ بافت‌های تاریخی، کمک به اجرای طرح‌های گردشگری از دیگر برنامه‌های شهرداری در حوزه گردشگری شهرستان است.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • تهران و قم میزبان همایش دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • از رکوردشکنی فیزیکدانان تا از آب باتری ساختن چینی‌ها
  • نظارت مأموران محیط زیست آذربایجان‌غربی بر بیش از۷۶۰ هزارهکتار ازمناطق تحت مدیریت
  • مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد
  • خاطره‌ای از واکنش عجیب احمدی‌نژاد به درخواست محیط‌‌‌ زیستی | فیلم
  • فعالیت پایلوت ۸ خانه محیط زیستی در گلستان
  • تلنگری جامعه‌شناختی به بحران آب
  • آیا طب سنتی ریشه در غریزه انسان و دیگر انسان‌تباران دارد؟
  • تعارضات محیط زیستی ۲ معدن بزرگ زنجان رفع شد
  • آموزش سواد محیط زیستی به کودکان