Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، علیرضا زاکانی روز دوشنبه در حاشیه برگزاری در اولین همایش الزامات و راهکارهای تولید، مانع زدایی و پشتیبانی مسکن و ساختمان شهر تهران که در سالن همایش های باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد به خبرنگاران گفت: البته مجوزهای ساخت برج های ساختمانی در مجاورت باغ گیاه شناسی آن در دوره مدیریت شهری گذشته صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مدیریت شهری بدنبال قانون مند کردن پروانه های ساختمانی است، گفت: در کمیسیون ماده پنج در این دوره به هیچ‌وجه از این جنس مجوزها صادر نشده است.

زاکانی ادامه داد: شهرداری به عنوان مجموعه مدیریت شهری خود را مکلف می داند که در حوزه مسکن فعال باشد بنابراین تلاش می‌کنیم که مسکن را به میزان مورد نیاز و البته با استحکام و با معماری مناسب در تهران توسعه دهیم تا قیمت مسکن و اجاره نشینی از این حالت سرسام آور خارج شود و امیدواریم بتوانیم سازوکاری فراهم کنیم تا شهرداری بیشترین اثر را در این چارچوب داشته باشد.

وی با بیان اینکه در دوره های گذشته شهرداری کمتر به این عرصه ورود پیدا می کرد، افزود: در این دوره با تشکیل یک قرارگاه و با تجمیع ظرفیت های خودمان به ویژه برای نوسازی بافت فرسوده و ذخیره زمین‌های شهری و امکانات، ساخت ۱۸۰ هزار واحد را در سال آینده هدف گذاری کردیم و برای این مقصود از ظرفیت های مجموعه‌های مختلف مانند بنیاد مسکن انقلاب اسلامی که هفته پیش ساخت ۱۰ هزار واحد را با این مجموعه تفاهم کردیم، استفاده می کنیم.

زاکانی یادآور شد: آنچه به شهرداری مربوط است،  بحث زمین و تسهیلات مربوط به پروانه ساختمانی و پایان کار است همچنین ایجاد تسهیلات ویژه در تفاهم با وزارت راه و شهرسازی مد نظر است تا تسهیلات ۴۵۰ میلیون تومانی قانون مسکن به مردم تعلق گیرد و بهره مندی از ظرفیت ۶۰ میلیون تومانی برای اجاره نشین ها نیز در نظر گرفته شود.  

ساخت ۱۰ هزار واحد مسکونی در جنوب تهران

همچنین رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: بزودی ساخت ۱۰ هزار واحد مسکونی با حضور شهردار تهران در جنوب تهران کلنگ زنی می شود که در این زمینه بنیاد مسکن در کنار مدیریت شهری قرار دارد.

اکبر نیکزاد اظهار داشت: دغدغه مدیریت شهری رفع معضلات مسکن در پایتخت است و در این خصوص جلسات متعددی برگزار شد.

وی ادامه داد: هم اکنون با رویکرد دولت جدید در حوزه نهضت تولید مسکن، بنیاد مسکن در حال ساخت ۱۵۰ هزار واحد مسکن روستایی و ۶۰ هزار واحد مسکن شهری با محوریت مردم است.

به گفته نیکزاد همچنین در ۱۴ نقطه از کشور که شامل هشت منطقه زلزله زده و ۶ منطقه سیل زده است، ستاد بازآفرینی ایجاد شده و با تلاش بنیاد مسکن بازسازی این مناطق آسیب دیده در حال انجام است.

وی خاطرنشان کرد: ۴۰ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار در کشور وجود دارد که دارای طرح هادی مصوب است که افق این طرح ها ۱۰ ساله در نظر گرفته شده و اکنون در حال بررسی طرح هادی ۴۰۰۰ روستا هستیم.

رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به راه اندازی قرارگاه مسکن توسط شهرداری تهران اشاره کرد و گفت: نگاه مدیریت جدید شهر تهران رونق ساخت و ساز در پایتخت است و برای تحقق این هدف به سراغ انبوه سازان رفته است.

به گزارش ایرنا، اولین همایش الزامات و راهکارهای تولید، مانع زدایی و پشتیبانی مسکن و ساختمان شهر تهران که در سالن همایش های باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد.

برچسب‌ها شهرداری تهران بنياد مسكن انقلاب اسلامی علیرضا زاکانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرداری تهران بنياد مسكن انقلاب اسلامی علیرضا زاکانی شهرداری تهران بنياد مسكن انقلاب اسلامی علیرضا زاکانی انقلاب اسلامی مدیریت شهری بنیاد مسکن هزار واحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۳۸۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی

نهمین دوره کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی از ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود. این کنفرانس با تمرکز بر کلانشهرها، به ویژه تهران، به دنبال ارائه راه‌حل‌های عملی برای ارتقای تاب‌آوری، مدیریت بحران و ساخت و ساز ایمن در برابر زلزله خواهد بود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دکتر محمدحسن بازیار؛ رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزل، در نشست خبری که امروز برگزار شد، اظهار کرد: نهمین دوره کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی از 18 تا 20 اردیبهشت ماه در برج میلاد تهران برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه 6 سخنران کلیدی خارجی و جمعاً 458 مقاله (415 داخلی و 43 خارجی) در این کنفرانس حضور خواهند داشت، افزود: از این مقالات، 211 مقاله به صورت شفاهی و 204 مقاله به صورت پوستر ارائه می‌شود.

رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله تصریح کرد: زلزله‌شناسی، پیشگیری و ایمن‌سازی سازه‌ها و مدیریت بحران، محورهای اصلی این مقالات را تشکیل می‌دهند. سخنرانان خارجی از 15 کشور شامل آلمان، نروژ، یونان، امارات متحده عربی، آمریکا، اسپانیا، استرالیا، برزیل، ترکیه، ژاپن، سوئد، فرانسه، نیوزیلند و هند در این کنفرانس حضور خواهند یافت.

بازیار با اشاره به تمرکز این کنفرانس بر حل مسائل زلزله‌خیزی کلانشهرهای ایران مانند تهران، تبریز، اصفهان، شیراز و مشهد، گفت: در حاشیه این کنفرانس، 16 کارگاه تخصصی در زمینه‌هایی نظیر ساخت و ساز بر روی گسل، زلزله تهران و طراحی و ساخت بیمارستان‌های مقاوم برگزار می‌شود.

وی افزود: تلاش داریم بر اساس یافته‌ها و بحث‌های این کارگاه‌ها، در پایان کنفرانس قطعنامه‌ای در حوزه ارتقای تاب‌آوری، مدیریت بحران و ساخت و ساز ایمن برای مسئولان و سیاستگذاران تدوین کنیم.

رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله با اشاره به وقوع زلزله‌های اخیر با بزرگی بیش از 4 در مناطقی مانند فاریاب کرمان و خراسان رضوی، خاطرنشان کرد: زمین دائماً در حال تغییر و تحول است و این فرآیند، پدیده‌ای دائمی است که از گذشته وجود داشته و در آینده نیز ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه باید یاد بگیریم چگونه با کمترین تلفات با زلزله زندگی کنیم، به موضوع دوره‌های بازگشت زلزله در تهران اشاره کرد و گفت: این دوره ابتدا 120 سال، سپس 150 سال و در نهایت به دلیل عدم وقوع زلزله بزرگ در تهران، 175 سال عنوان شده است.

بازیار با تاکید بر پیچیدگی پدیده زلزله اظهار کرد: زلزله 2000 سال قبل بم در منطقه‌ای رخ داد که پیش از آن سابقه زلزله نداشت.

وی اضافه کرد: با وجود گسل‌های فعال در شمال و جنوب تهران، وقوع زلزله بزرگ در این شهر حتمی است و باید با در نظر گرفتن همه جوانب، برای این موضوع آمادگی لازم را داشته باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تکلیف‌نامه شهرداری تهران برای پارک‌های پایتخت چه می‌گوید؟
  • ماجرای کاشت ساختمان در پارک‌های تهران
  • درخت کشی در تهران؛ چرا شهرداری به دنبال قطع درختان است؟
  • راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی
  • رشد ۴۰۰ درصدی طرح‌های بازآفرینی شهری در پایتخت
  • کاشت ساختمان در پارک‌های تهران؛ ممنوع یا مجاز؟
  • چرا ژاپن سیاست تخریب و ساخت مجدد دارد؟
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • شهرداری قزوین نگاه سلیقه‌ای نداشته باشد
  • رد درخواست ۹۶ درصد متقاضیان نهضت ملی در شهرهای تهران