Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، غلامعباس ترکی با اشاره به دستور رسیدگی معاون اول رئیس جمهور به پرونده برج سازی در حریم باغ ملی گیاه شناسی تهران و ارسال نامه به رئیس دستگاه قضا برای رسیدگی به این پرونده، گفت: دادستانی کل کشور به موضوع احداث مجتمع مسکونی بلند مرتبه ۵ هزار و ۲۰۰ واحدی در حریم باغ ملی گیاه شناسی ورود کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

هشدار چندباره درباره ادامه ساخت و ساز در حریم باغ گیاه شناسی | آب چاه‌های باغ کاهش یافت | پیگیری معاون رئیس جمهور مانع پروژه نشد بی‌آبی در باغ گیاهشناسی | 4‌هزار گونه در خطر انقراض هشدار درباره نابودی منحصر به فردترین باغ ملی ایران | ساخت ۲۲ برج ۳۸ طبقه در جوار باغ فاجعه بار است

او با اشاره به بازدید خود از این طرح ساختمانی و فعالیت‌های عمرانی و گودبرداری آن افزود: وزارت جهاد کشاورزی و مسئولان باغ ملی مدعی هستند احداث این شهرک مسکونی در حریم باغ ملی بوده و برخلاف قانون و استانداردهای ملی و بین المللی صورت می‌گیرد و مشکلات متعددی را از نظر ترافیکی، آلودگی هوا، تامین آب مناسب و مسائل زیست محیطی به وجود می‌آورد و در نتیجه حفظ گونه‌های نادر ژنتیکی این باغ ملی منحصر به فرد به مخاطره می‌افتد.

ترکی توضیح داد: به منظور بررسی دقیق موضوع از مسئولان تعاونی و پروژه مسکونی در حال احداث، در دادستانی تحقیق شد که مستنداتی مبنی بر صدور مجوزها و پروانه ساختمانی از شهرداری تهران ارائه کردند، بنابراین از شهرداری تهران و وزارت میراث فرهنگی و گردشگری استعلاماتی صورت گرفت.

او با تاکید بر اینکه شهرداری تهران باید در خصوص چگونگی و فرایند صدور مجوزهای ساخت وساز و پروانه ساختمان برای این مجتمع بزرگ در ضلع شمالی باغ ملی پاسخگو باشد و مستندات مربوط را جهت بررسی ارائه کند، گفت: وزارت میراث فرهنگی و گردشگری باید به‌طور مستند در مورد حریم باغ ملی اظهار نظر کند تا مشخص شود بر اساس استانداردهای قانونی، ساختمان در حال احداث در حریم باغ ملی قرار دارد یا خیر؟

ترکی با اشاره به اینکه استعلامات و کارشناسی لازم در حال پیگیری است، گفت: باید هر دو مرجع هرچه سریع‌تر پاسخ لازم را به همراه مستندات به دادستانی کل کشور ارائه کنند.

کد خبر 699958 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها منطقه ۲۲ برج باغ و باغبانی گیاهان و درختان ترافیک - مقررات مسکن

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: منطقه ۲۲ برج باغ و باغبانی گیاهان و درختان ترافیک مقررات مسکن حریم باغ ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۰۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی

نهمین دوره کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی از ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود. این کنفرانس با تمرکز بر کلانشهرها، به ویژه تهران، به دنبال ارائه راه‌حل‌های عملی برای ارتقای تاب‌آوری، مدیریت بحران و ساخت و ساز ایمن در برابر زلزله خواهد بود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دکتر محمدحسن بازیار؛ رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزل، در نشست خبری که امروز برگزار شد، اظهار کرد: نهمین دوره کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی از 18 تا 20 اردیبهشت ماه در برج میلاد تهران برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه 6 سخنران کلیدی خارجی و جمعاً 458 مقاله (415 داخلی و 43 خارجی) در این کنفرانس حضور خواهند داشت، افزود: از این مقالات، 211 مقاله به صورت شفاهی و 204 مقاله به صورت پوستر ارائه می‌شود.

رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله تصریح کرد: زلزله‌شناسی، پیشگیری و ایمن‌سازی سازه‌ها و مدیریت بحران، محورهای اصلی این مقالات را تشکیل می‌دهند. سخنرانان خارجی از 15 کشور شامل آلمان، نروژ، یونان، امارات متحده عربی، آمریکا، اسپانیا، استرالیا، برزیل، ترکیه، ژاپن، سوئد، فرانسه، نیوزیلند و هند در این کنفرانس حضور خواهند یافت.

بازیار با اشاره به تمرکز این کنفرانس بر حل مسائل زلزله‌خیزی کلانشهرهای ایران مانند تهران، تبریز، اصفهان، شیراز و مشهد، گفت: در حاشیه این کنفرانس، 16 کارگاه تخصصی در زمینه‌هایی نظیر ساخت و ساز بر روی گسل، زلزله تهران و طراحی و ساخت بیمارستان‌های مقاوم برگزار می‌شود.

وی افزود: تلاش داریم بر اساس یافته‌ها و بحث‌های این کارگاه‌ها، در پایان کنفرانس قطعنامه‌ای در حوزه ارتقای تاب‌آوری، مدیریت بحران و ساخت و ساز ایمن برای مسئولان و سیاستگذاران تدوین کنیم.

رئیس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی و مهندسی زلزله با اشاره به وقوع زلزله‌های اخیر با بزرگی بیش از 4 در مناطقی مانند فاریاب کرمان و خراسان رضوی، خاطرنشان کرد: زمین دائماً در حال تغییر و تحول است و این فرآیند، پدیده‌ای دائمی است که از گذشته وجود داشته و در آینده نیز ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه باید یاد بگیریم چگونه با کمترین تلفات با زلزله زندگی کنیم، به موضوع دوره‌های بازگشت زلزله در تهران اشاره کرد و گفت: این دوره ابتدا 120 سال، سپس 150 سال و در نهایت به دلیل عدم وقوع زلزله بزرگ در تهران، 175 سال عنوان شده است.

بازیار با تاکید بر پیچیدگی پدیده زلزله اظهار کرد: زلزله 2000 سال قبل بم در منطقه‌ای رخ داد که پیش از آن سابقه زلزله نداشت.

وی اضافه کرد: با وجود گسل‌های فعال در شمال و جنوب تهران، وقوع زلزله بزرگ در این شهر حتمی است و باید با در نظر گرفتن همه جوانب، برای این موضوع آمادگی لازم را داشته باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی
  • انتقاد از ساخت مجموعه فرهنگی در پارک لاله/ شهرداری تهران حصار‌های پارک لاله را بردارد
  • انتقاد از ساخت مجموعه فرهنگی در پارک لاله/ شهرداری تهران حصارهای پارک لاله را بردارد
  • تور‌های بازدید از نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشور‌ها را فعال کنیم
  • مسیر دسترسی به آبشار لوه به دستور دادستان گالیکش مسدود شد
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها فعال شوند
  • تورهای بازدید نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشورها شوند
  • ساخت فیلم تاریخی جدید در ایران
  • جلوگیری از شهرک‌سازی در دل جنگل‌های توسکستان
  • دادستان گلستان: شهرک‌سازی در جنگل‌های توسکستان متوقف شد